Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sorozatok, amelyben mindig...

Sorozatok, amelyben mindig van valami fordulat és nagyon izgalmas?

Figyelt kérdés
Legutóbbi két sorozat amit néztem a The 100 és Blacklist. The 100 ugye csak hetente van és a Blacklist új évadára még várni kell, így kéne valami hasonló amivel elütöm az időt. A lényeg hogy sok csavar legyen benne, akciódús és sok szereplő. Szeretem ha van sok női szereplő és némelyik olyan harcias, törtető típus. Kerestem már, de nem igazán tudom minek kezdjek neki és inkább várok ötletet személyes tapasztalatok alapján.
2019. jún. 20. 07:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Black Mirror.

(alap)

2019. jún. 20. 07:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Az újonc

Rejtjelek

2019. jún. 20. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Black Mirror tényleg nagyon jó, de az S01E01 kihagyásával.
2019. jún. 20. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Homeland

Breaking Bad

True Detective

Maffiózók

+

Dexter

Mini sorozatok izgalmasak:

Band of Brothers

Black Donellys

Lost Room (a három részes)

2019. jún. 20. 20:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nekikezdtem a Blindspotnak még csak 3. résznél járok, de eddig nagyon tetszik. :) A továbbiakra is biztosan sor kerül. :)
2019. jún. 21. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Sneaky Pete nem oylan sok szereplős egy szélhámos csávó meg a családja de fordulatos átvernek benne mindenkit.

Billions itt egy gazdag csávó részvényekkel kereskedik meg van egy ügyész aki mindenáron leakarja csukatni kettejük macska-egér harcáról szól.

Black Sails ez meg kalózos érdemes megnézni több női főszereplő is van akik olyasmi karakterek amiket írtál.

2019. jún. 21. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!