A szürke 50 árnyalata érzelmekben gazdag? Izgalmasak a karakterek, és szerethetők? (Filmben nézném meg)
Csakhogy mire számítsak, ha megnézem. Hallottam róla jót is, rosszat is.
Ja, szal sivár, vagy izgalmas a történeti szál? Meg úgy a szereplők szóval tényleg érdekesek? Van bennük ügyesen tartalom? Úgyértem, fel van építve a személyiségük ugye, és nem 'csak úgy' ' élnek egymás mellett', ugye?
Azt hiszem, ezt a filmet számomra az érzelmekben gazdagság, meg a karakterek személyisége fogja eldönteni alapvetően, hogy tetszik-e majd, ha megnézem; és akkor hogy ilyen téren 'gazdag' filmre számítsak; vagy ne várjak talán azért annyira túl sokat?
Most már bármelyik végletet el tudom képzelni. Amúgy azt hiszem, ez a film olyan lehet, hogy vagy valaki nagyon szereti, vagy valaki alig bírja végignézni, ha mégis rászánja magát.
Amúgy azt hiszem, az alapötlet nagyon jó; sokat ki lehetett hozni, ha ügyesen megcsinálják. Csak mielőtt megnézném ezt gondoltam, megérdeklődöm. :) Remélem, jó lett!:)
[A könyvet még nem olvastam, csak kritikákat néztem/olvastam a filmről, meg a trailer-t láttam. Ja és egyébként nemigazán szeretek olvasni. :)]
Ha bármi romantikára, a szereplők jellemfejlődésére vagy akár egy emlékezetes filmre vágysz, akkor az biztosan nem a szürke ötven árnyalata lesz.
Semmi érdemleges nem történik a filmben, a könyv eredeti nyelven tűrhető volt, de a bárgyú fordítás csak rontott a helyzeten.
Javaslom, hogy olvass róla sok kritikát, mert azokat hozzá értő emberek írják, és nyilván az összes a saját véleményét fogja átadni neked.
De nyilván ha érdekel a film, akkor nézd meg, maximum egy picit csalódás lesz, bár nekem nem voltak túl nagy elvárásaim, de ez még azt a mércét sem ütötte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!