Lucifer 4. évad magyar szinkron Netflixen?
Mielőtt bárki írná , NEM, NEM SZERETNÉM eredeti szinkronnal nézni ,jobban szeretem a szinkront..Bár persze kénytelen vagyok...
Van még rajtam kívül valaki aki, aki igényli a magyar szinkronos folytatását a Lucifer sorozatnak a 4.évadnál?
Egyenlőre mindenhol azt mondják nem lesz, ez nagyon dühítő számomra, úgyhogy pár kérdés?
Csökkent talán a nézettség, hogy átkerűlt a Netflixre a sorozat ?
Miért nem készít vagy folytatja eredeti szinkronnal a Netflix olyan sorozatokat amiknél már leadták szinkronosan az évadokat ? Köze van ehhez a szinkronszínészek szerződésének?
Van a magyarországi Netflixnek emailcíme ? Hogy tőlük is megkérdezhessem , lesz e valaha szinkron.
Bárki aki még szintén így van ezzel és tudomást szerez arról később, hogy mégis lesz szinkron , az légyszi majd írjon rám.
Köszi !
Nem csak csökkent, hanem el is kaszálták a 3. évad után. Csak a Netflix felkarolta egy negyedik évadra, majd most idén el is kaszálta egy berendelt utolsó 5. évaddal.
Jobb, ha megtanulsz angolul, mert így csak a minőségi sorozatok töredékét fogod látni, és ha megint így jár valamelyik mint ez, akkor vagy nem nézed, vagy marad a felirat. Nem hiszem, hogy lesz magyarul.
Viszont a Netflixen sikeres volt és +1 szezon helyett +3 készült. Az ötödiket ugyan már lezárták, de a nézői visszajelzések miatt újra készült még egy. Bár ez már vegyesebb érzéseket keltett, mert az ötödik nagyon szépen lett lezárva és megbolygatták.
Nem tudom, hogy a magyar Netflixnek miért nem áll érdekében szinkront kérni pont ehhez. Nem tudok konkrét elérhetőséget, viszont filmkérésnél beírtam, hogy Lucifer magyar szinkron.
Szerintem is nagyon jó volt a magyar szinkron. Esetleg valaki tudja, hogy lesz e magyarul?
Tudom, hogy ha angolul nézem lehet belőle tanulni de így nem olyan jó!
Heló 2024 09.24 én most nem rég találtam a sorozatra és igen a 3 évad 24 részvétel mikor a nyomozó szembesül az igaságal nem magyar.
Nem akarom felirattal nézni és az az egész el szomorit esetleg azóta nincs valahol magyarul ha valaki tudja kérem írjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!