Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A blu-ray kiadás mennyi idő...

A blu-ray kiadás mennyi idő után jelenik meg egy film mozi bemutatója után?

Figyelt kérdés
Pl: Marvel kapitány március 7.-én volt bemutatva a moziban, mikorra várható a blu-ray megjelenése?

#film #blu-ray #mozi #kék-sugár
2019. jún. 18. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Normál filmeknél 2-3 hónap, Marvel filmeknél 2-3 év. Én is várom már nem tudom mióta a Marvel kapitányt, még mindig nincs sehol. Hetekkel később megjelent filmek már rég vígan kinn vannak DVD-n vagy letölthetőek a netről.
2019. jún. 18. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:
marvel filmeknél 2-3 év? akkor a végtelen háború mért van már kinn? az 2018as
2019. jún. 18. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:

A Marvel Kapitánynak pont nem lesz magyar blu-raye. (A Disney, Marvel filmeket nem adják ki.) A DVD valamikor Júliusban jön, Rocky-n már elő lehet rendelni.

De amúgy átlagosan én 4-5 hónapot vettem észre. Az első pedig nem tudom miről beszél, mert féléven belül általában megjelennek a Marvel filmek DVD-n.

2019. jún. 18. 21:54
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor az avengersnek mért van? manapság már szinte minden kijön blu-ray-re is...
2019. jún. 18. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Jó nyilván túloztam a 2-3 évvel, de az biztos hogy a dupláját minimum számold rá a Marvel filmeknél mint bármi másik film esetében (szuperhősfilm is csak a Marvelnél tart ilyen soká, a DC-s Aquaman december közepén jelent meg a moziban és március közepe után már kinn is volt a piacon, az 3 hónap - a Marvel Kapitány már most 3 és fél hónap, és nem hogy nincs kinn de még be se jelentették hogy mikor jön). Az hogy konkrétan nem jelenik meg Blu-Rayen a boltokban, az még nem jelenti azt hogy online nem lehet megvenni/letölteni illetve hogy más formátumban nem jelenne meg. Itt csak a dátum a kérdés, de a Marvel van akkor mocsok okádás cég, hogy a lobbijuk miatt van ekkora késés, hogy aki nem látta a filmet moziban esélye sem legyen a spoilereket elkerülni, így a következőnél mindenki menjen és nézze moziban. Mintha mindenkinek arra lenne ideje/pénze/lehetősége, hogy minden filmre moziba mászkáljon...
2019. jún. 18. 23:02
 6/6 anonim ***** válasza:

A Marvel Kapitány külföldön Május 31-én megjelent digitális formátumban, blu-rayen illetve egyéb lemezhordozókon Június 11-én. Szóval szerintem ez a ProVideo hibája inkább, mint a Marvelé.

2014-es Galaxis Őrzőitől van letiltva Magyarország a Disney blu-rayekről. (Mondjuk halvány lila fingom nincs, hogy akkor a Doctor Strange és a GOTG vol.2 miért jelent meg. Biztos valamelyik cég finanszítozta. Szerintem a Media Markt, ahogy a Star Warsot szokták.)

2019. jún. 19. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!