Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik színésznek lennél a...

Melyik színésznek lennél a szinkronhangja?

Figyelt kérdés

2019. jún. 18. 08:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%

Nem lennék egyiknek se!A szinkron a legnagyobb önbecsapás a világon. Hiszen van egy kiváló színész és pont a színészi játéka, a hanghordozása veszik el a szinkronnal. Filmet csak eredeti nyelven szabad nézni. Ez kb olyan, hogy mondjuk az AC/DC dalait magyarul hallgatnád egy magyar énekessel... azt se szívesen csinálnád, mert nem azt az énekhangot hallod. Na ez ugyanaz!

Miért hallgassak egy magyar középkategóriás színészt Al Pacino hangja helyett? Vagy Samuel L. Jackson hangja helyett? De most komolyan!

Bűn szinkronos filmet nézni!

2019. jún. 18. 09:06
 2/11 A kérdező kommentje:
A csengetett mylord szinkronja jobban tetszik, mint az eredeti nyekergés!
2019. jún. 18. 09:41
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom a szinkronos filmekkel. Sőt, szerintem nagyon jól válogatják meg magyarországon. Eleve az eredetihez nagyon hasonlót választanak, másrészt nem amatőröket.

De ott egy példa a Brilliáns elmék/Suits főszereplője. Kénytelen vagyok feliratosan nézni de a színész pöszeséges/sejpítése engem rohadtul zavar, nagyon nem illik egy ügyvédhez, mindamellett a színészt imádom.

A szinkonhagját nagyon jól megválasztották.

Persze az eredeti "mindig jobb" de kinek mi a jobb :) Én munka közben napi 8-15 órában sorozatokat hallgatok, így 98%-ban szinkronosan. Meg vagyok velük elégedve :D

2019. jún. 18. 10:31
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez milyen munka, megkérdezhetem?
2019. jún. 18. 10:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkább senkié nem lennék, mert nem vagyok szadista. Tizenévesen szerettem volna szinkronizálni (csak ötletként merült fel, nem mélyültem el a lehetőségekben), de szörnyen idegesítő hangom van, ezért még időben észbe kaptam. :) Ha nem olyan lenne a hangom, amilyen, animációs filmekhez szívesen kölcsönözném. Nem jut eszembe olyan színésznő, akihez egy az egyben illene.
2019. jún. 18. 18:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyéni vállalkozó vagyok. Ajándéktárgyakat készítek, kulcs akasztók, kis szekrények, dobozkák, egyedi képekkel. Kézműves munka férjem segítségéve. Ha nem hangos gépekkel dolgozok akkor folyamat mennek a sorozatok :) (saját műhely így nem zavar senkit)
2019. jún. 18. 20:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor te éhenhalsz...
2019. jún. 20. 02:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Éhenhalok valóban :D KATA-s vállalkozóként félnem kell, hogy ne lépjem át az áfamentes bevétel határt :)
2019. jún. 20. 07:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Jack Nicholson
2019. jún. 24. 08:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Jack Nichol fia?
2019. jún. 24. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!