Nem lennék egyiknek se!A szinkron a legnagyobb önbecsapás a világon. Hiszen van egy kiváló színész és pont a színészi játéka, a hanghordozása veszik el a szinkronnal. Filmet csak eredeti nyelven szabad nézni. Ez kb olyan, hogy mondjuk az AC/DC dalait magyarul hallgatnád egy magyar énekessel... azt se szívesen csinálnád, mert nem azt az énekhangot hallod. Na ez ugyanaz!
Miért hallgassak egy magyar középkategóriás színészt Al Pacino hangja helyett? Vagy Samuel L. Jackson hangja helyett? De most komolyan!
Bűn szinkronos filmet nézni!
Nekem semmi bajom a szinkronos filmekkel. Sőt, szerintem nagyon jól válogatják meg magyarországon. Eleve az eredetihez nagyon hasonlót választanak, másrészt nem amatőröket.
De ott egy példa a Brilliáns elmék/Suits főszereplője. Kénytelen vagyok feliratosan nézni de a színész pöszeséges/sejpítése engem rohadtul zavar, nagyon nem illik egy ügyvédhez, mindamellett a színészt imádom.
A szinkonhagját nagyon jól megválasztották.
Persze az eredeti "mindig jobb" de kinek mi a jobb :) Én munka közben napi 8-15 órában sorozatokat hallgatok, így 98%-ban szinkronosan. Meg vagyok velük elégedve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!