Saitama le tudná győzni a Dragon Ball legerősebb karaktereit?
pl Goku-t,Beerus-t,Jiren-t stb
persze 1v1-be gondoltam
Saitama egy gag karakter, az általad felsorolt Dragon Ballosok pedig shounen karakterek, szóval nincs értelme igazán a kérdésnek.
Saitama egy poén, szatíra. Kb olyasmi ez, mint hogy Arale le tudná-e győzni a fentieket. Ha nagyon akarjuk, összeereszthetjük őket, és persze bárkit legyőz, mert az a lényege a karakternek - Arale is könnyedén elbánt Vegetával. De ettől ez értékelhetetlen rendes shounen harcként. Mint ahogy Saitama összes harca is az.
Azt nem eltanulta Sonictól,simán csak olyan gyorsan ugrált össze-vissza hogy Sonic többet látott belőle.
Saitama nem tud erősebbé válni ebben a világban,mivel nem talál olyan ellenfelet,aki kihívást jelentene neki.Ezt elmondta ő maga is.
De ha bekerülne egy olyan világba,pl DragonBallba,ahol szintén extrém erős karakterek vannak,akkor lehet legyőznék,de tovább tudna ott erősödni.Szerintem
Felesleges ezen gondolkodnod. Sztori szerint Saitama a legerősebb, annyira hogy már nem lát örömöt kb semmiben (leszámítva persze a hétvégi leárazásokat... ha odaér időben...)
Saitama karaktere úgy van kitalálva, gag karakter lévén, hogy mindig erősebb az ellenfelénél anélkül, hogy erőlködnie kellene, a poén a többi karakter reakciójából, az ellenfél mutatós képességeiből és Saitama fapofájából tevődik össze.
Ebből következik, hogy ha elédobsz egy Broly-t, akkor is csak a bamba ábrázatát látnád mikor atomjaira csapja egyetlen pofonnal... meg mondjuk Vegita állát a földön.
De a Dragon Ball karakterek könnyedén felrobbantanak egy bolygót is.Frieza pl elpusztította a Vegita bolygót.És akkor Jiren két ütéssel kifektette Friezát.
Saitama képes lenne erre?Ilyen ellenfelekkel szemben is elbánna?
Mint azt írtam: a karakter ereje mindig az ellenfél fölé helyezi. Így van megírva.
Ha valami különös oknál fogva Zenoh-val kellene harcolnia, akkor univerzumokat is tudna egyetlen ütéssel pusztítani.
Ne keress benne logikát, mert gag karakter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!