Tudtok nekem szórakoztató sorozatokat ajánlani?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a humoros sorozatokat, amiben bőven van mindenből. Drámából, romantikából, vígjátékból,és azt sem bánom, ha természetfeletti. Rengeteg sorozatot láttam már, köztük a Supernatural, Lucifer, The 100, Misfits, Preacher, Riverdale, Chilling Advetures of Sabrina, Vikings, Teen Wolf, és még sok más. Szeretnék ehhez hasonló sorozatokat nézni, szóval szívesen várom a válaszaitokat, ötleteiteket. A lényeg, hogy ne legyen kiszámítható, és kösse le a figyelmemet, ne tudjam abbahagyni. Válaszaitokat előre is köszönöm :)2019. jún. 12. 01:59
1/5 anonim válasza:
Family ties, Only fools and horses, Are you being served, The green green grass, miami vice
ezek mind top sorozatok, van amelyik 10 milliós nézőszámmal, legendás szereplőkkel és fordulatos cselekménnyel.
2/5 anonim válasza:
dráma, romantika, vígjáték - erről nekem először a Született feleségek ugrik be
3/5 anonim válasza:
Ash vs Evil dead
The Alienist
Spartacus-vér és homok(a vikingek miatt)
Trónok harca
Happy
Brooklyn 99
Dexter
Warrior(ez új sorozat rengeteg harci jelenettel)
Banshee(kedvenc)
Az újonc
Éjszakai szolgálat
Farkas-patak
The Punisher
Stranger things
beyond
Orgyilkos osztály
Grimm
4/5 anonim válasza:
What we do in the shadow sorozat:) Szerintem nagyon vicces és az még plusz hogy 2 szereplőnek is magyar neve van benne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!