Melyik film ez?
Egyszer még nagyon régen a mamámnál láttam azt a filmet, körülbelül a 10-20. percnél kapcsoltam oda. A 80-as, 90-es években játszódhat, és akkor is készült a film. Egy körülbelül 16 éves fiúról szól, aki nem jó körülmények között él az anyukájával, az öccsével és a nevelő apjával. A fiú elég problémás. Itt a viselkedésére értem. Egyszer látta hogy egy kövér pali az autójában akár öngyilkos lenni, hogy elgázosítja magát a kipufogóval. Ő próbálta megakadályozni, de amikor a pali észre vette, mérges lett és őt is bevitte magával a kocsiba. Aztán ha jól emlékszem a srác valahogy lelőtte a palit, de az valami maffia vagy valami ilyesmi tag volt, ezért a "rosszfiúk" el kezdték üldözni. (Akkor sem értettem hogy pontosan miért) volt még pluszban egy rendőr nő (?) aki segíteni akart neki, a végén tök jóba lettek. A végén pedig repülővel elutaztak, mert azt a védelmet kapták ugyanis nem sikerült elkapni a rosszakat.
Tudom, a fogalmazásom gyatra, de legalább 3 évvel ezelőtt láttam, és azóta is keresem.
A fiú ismertető jegyei: barna haj, benne egy jedi-s fonat
A nyomozó nő ismertető jegyei: picit hasonlított az Ace Ventura első részében az rendőr nőcire.
Köszönöm ha bárki is tudja mi ez a film. ❤❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!