Netflix-nél a film vagy sorozat nyelvét bármire át lehet állítani?
Figyelt kérdés
Vagy ha pl. Magyarországról használom, mindig magyar vagy angol lesz a hang/felirat?
(Egyelőre nem fizettem elő rá, csak tervezem.)
2019. jún. 5. 21:44
1/6 anonim válasza:
Netflixen nincsenek magyar szinkronos filmek/sorozatok. Feliratos van, de az se sok.
2/6 anonim válasza:
Alig van magyar felirat, szinkron. Ha nem tudsz angolul, semmikepp ne fizess elo.
3/6 anonim válasza:
Pedig van elég sok felirat. Folyamatosan készítik. De lehet, hogy pont olyan sorozatot akarsz nézni amihez éppen nincs. Akkor meg már nem biztos, hogy megéri. Na meg az HBO-val ellentétbe, ha újat raknak fel akkor nem lesz azonnal felirat hozzá. De szerintem 1-2 év múlva már HBO szintű lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Angolul jól tudok, viszont több nyelven szeretném majd használni, mert nyelvtanuláshoz szerintem jó lenne.
Ha olasz vagy spanyol szinkronnal akarom megnézni ugyanazg a filmet pl, azt engedi?
2019. jún. 5. 23:58
5/6 anonim válasza:
Töltsd le az appot és regisztrálj az ingyenes próba hónapra. Így még tudod nézni mi a kínálat, megfelelő-e neked.
6/6 anonim válasza:
2-esnek: RENGETEG magyar felirat van, bátran használd a Netflixet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!