Most mi történhetett Rozsomákkal (Farkassal) az Eljövendő napjai után?
Ha jól gondolom, miután megtalálták akkor került Stryker-hez, és utána lett belőle Rozsomák?
De a Dark Phoenix az 1990-es évek elején játszódik.
A Rozsomákká válás az mikor volt? Mert ha korábban lett beadva Logan-nek az adamantium, akkor mért nem lép közbe a Dark Phoenixben?
Illetve amikor 2023ban felkel az nem spoilerezi el a Dark Phoenix-et? Mert Xavier, Küklopsz, Jean mind élnek akkor.
Valaki magyarázza el pls, most nézem először az X-men filmeket. Kicsit zavaros nekem :D az MCU jobban követhető xD
Csak az előzmény filmeket láttad? Javaslom nézd meg mindet, kicsit átláthatóbb lesz úgy a történet.
Egyébként az X-men is Marvel :)
Jaa igen :D kiadás sorrendjében nézem. Tegnap néztem meg az Eljövendő múlt napjait, csak kicsit "nagy falat" volt nekem :D de akkor ezek szerint minden majd kiderül.
A Logan az mennyire jászik nagy szerepet a Dark Phoenix Saga-ban? Mert azt nem szeretném megnézni, mert szomorú :D meg már utána néztem a spoileres részeknek is. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!