Az emberi százlábú film mennyire gusztustalan sz Outlast játékhoz viszonyítva?
Figyelt kérdés
Vagy a Chucky filmekhez viszonyítva.2019. máj. 29. 20:02
1/7 anonim válasza:
Izlesek es pofonok, en tuti nem neznem meg traileret lattam. Inkabb azon gondolkozz el h egyaltalan miert erdeklodsz ilyen dolgok irant, szerintem nem tesz jot az ember mentalis egeszsegenek.
2/7 A kérdező kommentje:
Egy beteg állat vagyok.
2019. máj. 29. 20:11
3/7 anonim válasza:
Aki birja az olyan dolgokat hogy egymás szájába szarnak annak egyáltalán nem gusztustalan
5/7 anonim válasza:
Én még a szaros seggemet is kinyalatom szarás után.
6/7 anonim válasza:
Szerb film se rossz
Amúgy én nő vagyok, valóságban nem csinálok ilyet, de imádom a beteg filmeket, sztorikat .. Na és?
Első viszont jót mond, van egy max, néha nekem is eljön, mikor egész nap az ID Discovery megy plusz telón a Murderpedia.. Egy idő után sok és hetekig le kell vele állnom
7/7 anonim válasza:
Ha morbid tartalomra vagy kíváncsi menj fel a bestgore.com de figyelmeztetlek azok a tartalmak valódiak szóval csak erős idegzetűeknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!