Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki tudná nekem a The...

Valaki tudná nekem a The Umbrella Academy-ből jellemezni Vanya-t?

Figyelt kérdés

2019. máj. 29. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

SPOILER! SPOILER!

Ha nem láttad az utolsó két-három részt, ne olvasd el!

Vanya abban a tudatban nőtt fel, hogy ő senki, átlagos, nem fontos, mellékszereplő, kevesebb, mint mások. Mindig mindenből kihagyták, nem lehetett a része a családja életének. Nem élte meg, hogy igazán szeretnék, fontosnak, értékesnek vagy szerethetőnek tartanák, ezért ő sem tartja magát annak. Félénk, bizonytalan, nincs önbizalma, önbecsülése. Magányos, és ráveti magát az első emberre aki egy kis szeretet tanúsít felé. Másfelől viszont, mint az kiderül, a személyiségének van egy másik, a gyógyszerei által elnyomott oldala, egy impulzív kis pszichopata, akit teljes mértékben az érzelmei irányítanak és senkire nincsen tekintettel és nem érez együtt senkivel. Képes rá, hogy embereket öljön apró kényelmetlenségek miatt. Nincsen kontrollja az ereje felett. De ez az énje nem jön elő vagy 25 évig, viszont amikor az utolsó részben mégis, akkor kiegészül a dühével, hogy eltitkolták, nem szeretik, egy életnyi frusztrációval, hogy nem hagyják kiteljesedni és teljesen átveszi felette az uralmat, egészen addig, hogy végül elpusztítja a világot.

Nem tudom, hogy ha Reginald nem úgy viselkedik vele, ahogy, meg tudta-e volna tanulni, hogyan irányítsa az erejét, hogyan tartsa kordában a belső pszichopatát. Nem tudom, hogyha Luther meghallgatja és nem zárja be, meg tudták-e volna beszélni, akár azt, hogy hogy irányítson, akár, hogy visszaálljon a gyógyszereire. Kíváncsi leszek, a második évadban mit kezdenek ezzel, megtanulja-e uralni a saját destruktív oldalát.

2019. máj. 29. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!