Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Loki halála a Végjátékban...

Loki halála a Végjátékban teóriák?

Figyelt kérdés

Folyamatosan böngészem a netes cikkeket, hogy megbizonyosodjam Loki tényleg meghalt e a Marvel film univerzumban vagy van rá esély , hogy visszatér?

Persze tudom, hogy logikátlan a visszatérése, ha kap saját sorozatot és demonstrálni akarták Thanosz jelenlétét ezzel, meg sajna olvastam de a jelenet szövegkörnyezete olyan félreérthető és reménykeltő, kíváncsi vagyok ti , hogy vélekedtek erről:

film teória

Volt egy teória miszerint Loki direkt akart hősként meghalni, hogy a Valhallába kerűljön és onnan a halál űrnője segítségével visszataláljon (ez azért megfontolandó mert volt egy forgatási fotó is ahol egy köpenyes női alakot kaptak le (erről mit hallottatok? vagy ez kivágott jelenet lett volna).

Ott van még ez a klón és tec halál teória de akkor minek ajánkozott volna fel Thanossznak ?

Ami a legidegesítőbb, hogy mindenki még Tom is azzal jön, hogy milyen szép volt tőle, hogy Odinsonként Asgardiként ajánlodtt fel magát az előtt pár percel pedig az eredeti származásával jött...

Mi a fenét jelenthet szerintetek az a mondat, hogy Felragyog még a mi napunk bátyám ? Ez is olyan reménykeltő de nem annak szánták ezek szerint..

A valós tények amiket olvastam pedig: Tom H. ráunt a Loki szerepre (de bezzeg attól még csinál sorozatot...)

Valaki olvasott olyan cikket, hogy a rendezők már túl öregnek találták azért nem viszik tovább a karakterét? Ha igen ossza meg velem !

Vagy ha talál valaki olyan cikket ahol a rendezők kifejtik miért úgy rendezték ahogy...arra is kíváncsi lennék, mert tényleg dühítő ez a szánalmas cselekmény sorozat amit lenyomott hála Russoéknak..

Amúgy csak szerintem az alternatív világból elszökött Loki nem az igazi (nem a mi MARVELES valóságunk) így már nem annyira élvezetes , ha az alternatív változatát látjuk viszont a sorozatban ?

#Marvel #Thor #Asgard #teória #Stan Lee #jégóriás #Russo fivérek #Loki Laufejson #viking isten #a csínytevés istene
2019. máj. 28. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nem kell túlgondolni. Lokit megölte Thanos és ennyi.

Egyénként a Végtelen háborúval pont ez volt a gond. Hogy lehetett tudni, hogy lesz folytatás és, hogy nem haltak meg véglegesen a végén a hősök. Ha most esetleg tudnád, hogy Loki túléli/túlélte, abban mi lenne az izgalom? Semmi.

Szerintem meghalt. De ha nem, akkor legalább meglepnek. :)

2019. máj. 28. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Teória rengeteg van viszont ha jól tudom (márpedig ha nem akkor javítsatok ki) a Marveltől valaki már elhintette az infót, hogy a Loki sorozat a Végjáték után játszódik. Szerintem visszatér bár nem vennék rá mérget,azt meg hogy hogyan majd meglátjuk hadd lepjen meg minket a Marvel. Őszintén én kicsit félek, hogy a Végjátékban a Tesseracttal meglépett Lokit akarják visszahozni, mert neki teljesen más lesz a múltja mint a mi Lokinknak aki a végére egészen hőssé nőtte ki magát. Azt meg, hogy Hiddleston unná a szerepet nem hiszem. Egy a The Dark World utáni interjúban amikor felmerült a lehetősége, hogy már nem sokáig játszhatja Lokit majdnem elsírta magát. Régen volt de nem hiszem, hogy unná. Nagyon eltértem a kérdéstől sorry. Szerintem a klónos teória nem valószínű már le van lőve. A Valhallásról még nem hallottam de érdekes nekem tetszik, ha visszahozzák csinálják így. A harmadik amit mondtam nem igazán kedvelek, hogy a Tesseracttal meglépett Lokit hozzák vissza. Szerintem a Marvel nem ír ki egy ilyen szereplőt rengeteg rajongója van, (VÉGJÁTÉK SPOILER!) Tony halála után kell valaki aki megtartja a rajongókat. Na meg nincsen Thor film Loki nélkül
2019. jún. 3. 19:38
 3/7 anonim válasza:
Én azt olvastam egy cikkben, hogy a sorozat előzményeket fog bemuatni, mivel Loki előélete is elég mozgalamas volt. Valahol azt is említették, hogy egy laza, humoros, 8 szériás sorozatot várhatunk. Persze ez csak egy cikk
2019. jún. 5. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Fent van a youtubon is, hogy amikor Thanos folytogatja, szegény Lokikámat, egy Loki szerű alak elfut a háttérben.De egyébként is, szinte mindig olyan mintha meghalna, de közben nem hal meg, ő ennél ravaszabb. Ebben az esetben is csak egy klón lehetett.Remélem segítettem🤗
2019. jún. 12. 18:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, küldenél linket, köszi.
2019. jún. 12. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem Loki végleg meghalt. Nem hinném, hogy logikus lenne visszahozni harmadszorra is. Igaz, hogy borzalmasan zárták le a karakterét a rendezők.

De amúgy már a Sötét Világban meg akarták ölni a karaktert.

2019. jún. 13. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Látszik rajta, hogy szereti ezt csinálni amúgy.

Én azt hallottam, hogy 6 része lesz a sorozatnak és játszódni fog régen is meg a Végjáték után is.

2019. jún. 27. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!