A Pixar haldoklik?
Nekem eddig se volt a szívem csücske, a disney mindig is fellülmúlta. A Hihetetlen család 2-vel azért még elég jól kaszáltak és az jó is volt, de ezeket a sokadik Toy Storykat és Verdákat már hanyagolniuk kéne. Már gagyik és őszíntén szólva kiskoromban is utáltam őket. :D
Elvileg 2020-ban jön egy Onward című film, aminek egész jó az alapkoncepciója, de félek , hogy elrontják. Például a Meridának is volt egy tök jó kiindulópontja, de elvitték egy unalmas irányba. Szerintem a Fel volt az egyedüli igazán jó film, az agymanók túl bugyuta volt, a Coco-t meg szinte egy az egyben lemásolták egy másik animációs filmről.
Akkor lehetne nagy jövője, ha befejeznék azt, hogy a gyerekeket hülyének nézik. Amikor én kicsi voltam, akkor a Fel és a Merida mozgatott meg egyedül, a többi filmjét mindig untam, mert már négy-ötévesen is egy hülyeségnek találtam a sztorijukat. :D A disney meg a dreamworks filmjei sokkal kalandosabbak és epikusabbak, jobban lehet rajtuk izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!