Tudnátok mondani egy ilyen sorozatot?
Egy olyan sorozatot keresek ami lehetòleg fantasy (de nem kikötés)
Viszont ami fontos hogy legyen benne egy jól kiépített szerelmi szál ami végig vonul rajta
Ha ilyen jellegű fantasy nincs akkor bár melyik kategória jó lesz.Csak legyen benne az imént leírt szerelmi szál
Előre is köszönöm
Kedves Kérdező!
Nem tudom a korodat, így jelezni fogom, hogy melyik sorozatban vannak erősebb jelenetek.
Amerikai romantikus fantasy:
Vámpírnaplók
Buffy, a vámpírok réme (16+)
True Blood (18+)
Once upon a time
Witches of East End (16+)
Teen Wolf
Shadowhunters
Being Human (a brit és az amerikai változat is jó)
The End of the F***ing World (ez nem fantasy, hanem egy romantikus akció-dráma, ami 18+-os. A sorozat nem hosszú, de szerintem érdekes benne a szerelmi szál alakulása.)
Koreai drámák, amik ugyan nem fantasy-k, és nincs hozzájuk magyar szinkron, de a szerelmi szál ezekben mindig domináns:
My ID is Gangnam Beauty
To The Beautiful You
Bride of The Water God (ez fantasy is)
Her Private Life
Ha anime is jó (a lentebb említettek mind romantikus fantasyk):
Vampire Knight (van magyar szinkronnal)
Kamisama Kiss
The Ancient Magus' Bride
Az amerikai sorozatokhoz még annyit fűznék, hogy az első évadok mindig jobbak.
Remélem tudtam segíteni!
Ja bocsi igen elfelejtettem azt a részt 18 vagyok szóval nem gond a korhatár igen anime is jöhet
Shadowhuntersbe meg a The end of the fuckin world be mar beleneztem a tobbire majd ranezek köszönöm szépen megy a zöld pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!