Miert jo biznisz a discoverynek hogy ejjel nappal ezeket a buta fogatlAn igenytelen alaszkai turhoket adjak az ertelmesebb musorok helyett? Annyira idegesitenek de az aranyasos surmok sem jobbak.
Hat akinek bejon az nezze. Bar legalabb egy fogaszati kezelesre befizethettek volna oket a musor elott.
Na de hol vannak a regi ismeretterjeszto musorok? Lassan a hogyan keszul a legertelmesebb az egesz csatornan.
"Na de hol vannak a regi ismeretterjeszto musorok?"
Gondolom azoknak már nem volt elég nézettsége.
Én sem értem, hogy ki nézi ezeket.
És ha csak a Discovery lenne ilyen...de Historyn meg kacatkereskedők, földönkívüleik meg rákhalászok mennek. Ki a fene nézi ezeket? És miért ismeretterjesztő csatornán kell ezeket adni?
Ha pedig véletlenül benyomnak valami történelmit, az 1000%, hogy Hitler és a náci Németország. Nekem a tököm tele van ezekkel.
Ja...meg a repülőgépbalesetes és a beépített főnökök. Nincs olyan, hogy valamelyik csatornán ne valami gyáras szar menjen, ha tévét akarok nézni.
Pl. ott volt a mítoszrombolók meg még lehetne sorolni amiket szerettem. Amúgy igen. Azok vannak amiket te írsz bár nálam a fent említett kettő verte ki már a biztosítékot de azok a raktárvadász suttyók sem jobbak. Amúgy a legviccesebb hogy mindenhol van egy papucs pasi egy nagy darab tirpák nővel. Érdekes.
Amúgy kíváncsiságból ránéztem a Cartoon Networkre is. Na ott is igénytelen rajzfilmek sokasága. Amiken meg felnőttem azokból már semmi sincs.
kemenykalap•krumpliorrar•elo•eljott•az•ido•emlekez
zunk•a•nagydzeru•alfonso•bagamerira•es•lopici•gasp
arra•nameg•hogy•sz•osszkep•teljes•legyen•s•sorbol•
nem•kihagyva•csukasistvan•nagyszeru•magyar•muvesze
K•A•Gyrrekkor•gyongyszemei•igaziak
alaszka•nem•lenne•gagyi•ha•jacklondon•atdolgozasab
an•mennenek•a•sztorik•yukon•dowson•klondike•csirku
t•es•egyebb•kemeny•helyek•ahol•a•hugy•is•szetfagy•
menetkozben•eletbenmaradasi•harcok•kutyak•szanok•r
enek•vadaszat•vadfarkadok•es•kismennyisegu•arany•e
EZt•tudna•atadni•jl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!