Ti is elégedetlenek vagytok ennek a szereplőnek a halálával a Trónok harcából? (spoiler)
Cersei Lannisterre gondolok aki valószínűleg meghalt, mikor ráomlott a plafon.
Szerintem vagy elevenen kellett volna megégetni vagy előtte egy kicsit megkínozni vagy ilyesmi. Megérdemelte volna azok után amit tett. Ráadásul ő volt az, aki emberek százezreit csődítette a városba, mert úgy gondolta, hogy akkor Danny nem fog támadni, ha tudja, hogy sok lehet a civil áldozat.
Úgy halt meg, hogy közben minden, amit elért a szó minden értelmében darabjaira hullót körülötte. A simám megnyerjük az ostromot érzéstől, a mindennek vége érzésig elég jól elvitték a karaktert, viszonylag rövid idő alatt.
Én teljesen elégedett voltam vele. Nem hiányzott, hogy Gandalf, Gimli, és Aragorn számon kérje tőle a tetteit, miközben ő ott áll a vörös torony tetején.(lotr)
Lehető legmegalázóbb módon halt meg Cersei, az egész részben az egyetlen értelmes jelenet volt.
A városa elbukott, ő belátta, hogy meghal, rettegett és síránkozott, hogy nem akar meghalni, de Jamie karjaiban, aki amúgy mindig kihúzta a szarból végleg vége lett.
Az egész rész egy nagy fos volt amúgy, undorító lett a sorozat.
Én Jaime halálával vagyok elégedetlen.
Cerseinek egyedül kellett volna meghalnia, miután mindenkit elüldözött maga mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!