Ki tud "szakadva röhögős" vígjáték címeket írni?
Figyelt kérdés
Amire ezt a stílust én értem kb.: Leslie Nielsen, Jim Carrey, és egyéb hasonszőrűek...2019. máj. 13. 16:33
1/5 anonim válasza:
Johnny English
Dumb és Dumber
Sziki szökevény
Csonthülye
3/5 anonim válasza:
Sok ilyen filmet láttam, de mindezek közül a rossz nagyapót emelném ki. (Jackass:Bad Grandpa). Ez a film a sajátos kedvencem, amit akárhányszor es akármikor megnézek újra. De előszeretettel ajánlom a kémes hármast is. Hatalmasak.
4/5 anonim válasza:
Babysitting 2
A kém
A kém aki dobott engem
Dumb és Dumber
Jump street
Családi üzelmek
Családi vakáció
A bölcsek kövére
Torrente
Ted
Amerikai pite
Kalandférgek
Ananász express
This is the end
Miért pont ő?
5/5 anonim válasza:
- Airplane! és Airplane! 2
- Spaceballs (Űrgolyhók)
- Naked Gun (Csupasz pisztoly). Ez egy sorozat, eredetileg egy tévésorozat volt Police Squad! (Nagyon különleges ügyosztály) címmel.
- Blazing Saddles (Fényes nyergek)
- Top Secret
Érdemes ezeket angolul nézni, ha érted, mert a magyar fordításból sajnos egy csomó szóvicc és kulturális utalás elveszett. ("Wow! A Drewish princess?!")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!