Trónok harca 8. évad 5. rész vélemény?
Mit gondolsz erről a részről?
Meglepődtél?
Csalódott vagy?
Számítottál rá?
Örülsz, hogy így alakult?
Mit vársz el a befejező résztől?
És minden egyéb gondolatot írj le, ami a sorozattal, az évaddal és ezzel a résszel kapcsolatos.
Jó lett, izgalmas volt. Denerys megőrült és én ezt vártam.
Annyira nem volt meglepő semmi, talán a Varys kivégzése.
Nem, én nem tudnék jobbat írni. A forgatókönyv írok biztos sokat dolgoztak rajta, nem akarom krizálni.
Kicsit számítottam erre igen, de hogy ilyenkor könnyen legyőzik Cerceit arra nem.
Aha, örülök, boldog vagyok. (Ez milyen kérdés? :D) bár, jó lett volna megnezni ahogyan Arya megöli Cerceit, de ez is elég jó látvány volt.
Azt, hogy megölik Deneryst és Jon lesz a király. (Haha, álmodik a nyomorom :P)
Lannister-parti vagyok, ezert nyilvan kicsit lelombozott egve latni az egesz varost. Azt gondolom mondanom sem kell, hogy Dany tizszer orultebb lett, mint a tobbi antihos karakter es a Terezanya imidzsenek annyi (nem sullyed le az ellenseg szintjere, nem eget artatlanokat, o a konyoruletert el, stb..)
Viszont ami tetszett, hogy vegre volt benne adrenalin. Kozel sem volt a legjobb GoT epizod, de azert mar ugy nagyjabol megtalalta magat - bar a Reddites leak szorol-szora bejott, szoval mar avathatjuk az uj kiralyt, SPOILER (Bran-t).
Nem volt olyan rossz mint az előzőek, sőt még egy "jó"-t is megérdemel.
Nem, nem vagyok csalódott max. talán a Cersei szálnál.
Sandor-nak adtak egy nagyon jó befejezést, imádtam azt a karaktert.
Vártam, hogy Daenerys megörült, ezt már láttuk előre.
Jon ugyanolyan hülye mint eddig volt, de még sincs nála jobb ember az uralkodásra de szegény még mindig azt hiszi, hogy dönthet ebben a kérdésben.
Remélem a befejezésben lesz valami még a Másokkal, kedvenc szálam volt és egy tollvonással kukázták, vagy mégsem?
5# Gratulálok az értelmes megnyílvánulásodhoz.
Egyébként nem értem mi a próbléma. Megnéztem, még mindig elérhető HBO GO-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!