Kijött már a "Nyitva" című film?
Figyelt kérdés
Neten azt találtam, hogy már 2018 októberében kijött de sehol se találom a teljes filmet csak az előzetest!2019. máj. 9. 23:22
1/5 Angel369 válasza:
2018. október 18. első bemutató dátuma.Cinema City-ben is megtudod nézni úgy tudom.
2/5 anonim válasza:
Hogy tudja megnézni moziban 2019. májusban, ha 2018 november-decemberben adták???
3/5 anonim válasza:
Na, érdekes, kiírtam ugyanezt júliusban, és törölték a kérdést.
4/5 anonim válasza:
Fenn van már valahol ez a film?
5/5 anonim válasza:
Basszus... kiírtam a kérdést 2 napja, hogy "hol lehet megnézni", és törölték, mert állítólag szerzői jogokat sért.
De rhadtul nem sért, mert nem azt kérdeztem, honnan lehet letölteni, hanem hogy hol lehet megnézni!
Mozik is adhatják attól, hogy egy éve volt a premier!
De dvd-n is kijöhetett, vagy tévében is reklámozhatják, hogy lesz.
Persze írtam a gyk-nak, mert szerintem nagyon sokszor semmi következetesség nincs abban, amit csinálnak, és még csak nincs is igazuk.
De természetesen nem válaszolt senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!