Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az éjkirályt miért kellet...

Az éjkirályt miért kellet ilyen hihetetlenül irrealisztikusan megölni? Egy csomó normális lehetőség lehetett volna, biztos nem hülyék. De akkor miért?

Figyelt kérdés
Például Arya lehetett volna a fán, már korábban odament és nem akkor "észrevétlenül" amikor már százméteres körzetben csak mások vannak. Vagy lőhetett volna. Vagy álcázhatta volna magát valahogy. eleve azt gondoltam, hogy évadokon keresztül azért lesz alakváltó, hogy most hasznosítsa valahogy.

2019. máj. 9. 10:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Ha bemutatják, hogy jutott el odáig Arya, pont az egész finálét öli meg és lövi le a poént."

nem tudsz te se gondolkozni egy másodpercet se

ezer módon kreatívan ki lehetett volna találni

de faék egyszerűségű megoldás is van rá:

egyszerűen a fáról pottyan rá és kész, nem kell mutatni, hoyg hogyan jutott oda, akkor világos hogy már korábban odajutoitt, és így nem lenne tök irreális

2019. máj. 13. 11:14
 12/16 A kérdező kommentje:

"Igen hülyék. Azért keresnek dollár milliárdokat, mert komplett hülyék. Bár ilyen hülye lehetnék."

Itt mi mellett érvelsz?

Akármit írtak volna dollármilliárdokat keresnek, ugyanazok nézték volna meg így is úgy is. És képzeld, lehet ha okosabban csinélják akkor mondjuk 20%-al több dollárdmilliárdot keresnek. De tök lényegtelen, mert a dollármilliárd nem a fokmérője annak, hogy jó-e. Hol élsz?

2019. máj. 13. 11:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszen azt, hogy olyan nagyon tehetségtelenek, mármelyik fan jobb forkatókönyvet írt volna szerintem. Itt valami céljuk volt azzal, hogy ilyen legyen, csak nem értem, hogy micsoda. Talán az, hogy a fanok már így is úgy is nézték, és egy olyan befejezést és évadot akartak,amit mások is megnéznek, valami Hollywoodi szart. Nem?
2019. máj. 13. 11:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Hat nem tudom mire volt jo ez...
2019. máj. 13. 11:20
 15/16 anonim ***** válasza:
36%

"Jon nem kiált senkinek sem semmi ilyesmit. Ez kamu információ, amivel a sorozat védők próbálják védeni a védhetetlent."

Márpedig kiáltott, csak ezért visszanéztem azt a jelenetet és magam bizonyosodtam meg felőle. Ami nem nyilvánvaló az az, hogy nem-e a sárkánynak mondta, mert végig vele tartotta a szemkontaktust. Illetve csak annyit mondott emlékeim szerint, hogy "Go!" vagy "Go on!" ami még mindig hivatkozhat csak a sárkányra. Egyszóval elfogadom, ha valakinek a gyomra nem veszi be ezt a mesét, de Jon kiáltása nagyon is megtörtént.

2019. máj. 13. 23:22
 16/16 anonim ***** válasza:
44%
15. Miért hazudsz?
2019. máj. 13. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!