Szerintetek van esély rá, hogy vannak még sárkányok? (tronok harca)
Mármint Drogonnak vannak-e tojásai?
Egyébként ha vannak még megkövűlt sárkány tojások (gondolom vannak)
Akkor lehet rá esély, hogy kikelnek úgy mint az 1. éavdban.
De erre a maradék 2 részben már ne számíts.
Igazából a sorozatban nem tudom, mert soha nem beszélnek erről.
De a könyvekben Illyrio Mopatis tojásain kívül is vannak még tojások.
Pl. Euronnak is volt egy, de beledobta a tengerbe.
A könyvekből pedig kiderül, hogy Valyriában még mindig élnek a valyriaik által teremtett lények, lehet sárkányok is.
Amikor Balerion, a Fekete Iszonyat elrepül Aereavál a hátán, akkor visszatérnek Valyriába és ott valami súlyosan megsebesíti Baleriont (az eddigi ismereteink szerint legnagyobb sárkányt). Lehet, hogy egy másik sárkány volt...de persze lehetett más lény is.
Illetve a sárkányok tánca idején éltek elvadult sárkányok is, a többség nyomtalanul eltűnt, de lehet mind visszatért Valyriába és ott még élnek.
Persze a sorozatban Valyria csak egy szimpla romváros és nincs ott a kőembereken kívül semmi sem. A könyvekben nem ez a helyzet.
Én azért még reménykedem, hogy valahol még vannak sárkányok. Így Dany nem olyan erős, a fő erejét ők adták.
Természetesen a sorozatra gondolok, persze majd elkezdem olvasni is.
4. A Tűz és Jég világában tényleg van rajta, de én azt hittem az valamiféle nyereg, de lehet kettő az egyben
elvileg páncélra egy felnőtt sárkánynak nincs szüksége, mert csak a szemén sebezhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!