Esetleg a leírás alapján megmondanátok a horrorfilm címét?
Nem vagyok túl jó tartalom leírásában és nem is emlékszek teljesen a filmre, kb 1 hónapja láttam.
Egy horrorfilm,ami egy fiú a barátjával ment volna egy ilyen horror tábor szerűségbe,de a barátja nem ért rá,ezért a barátnőjét vitte magával.Rajtuk kívül még egy pár vett részt ebben a játékban.A játékszabályok azok voltak,hogy le kellett adni a telefont és volt valami kulcsszó amit ha kimondtak akkor vége volt a játéknak.Egy erdő közepén voltak a sátraik és különböző feladatok megoldásával juthattak egyre tovább a játékban,de a lánynak hamar feltűnt,hogy valami nincs rendben,talált hullát is.Mikor kimondta a kulcsszót,nem történt semmi,nem lett vége a játéknak.Idő közbe valahogy szó esett a lány egy régebbi pasijáról is és volt valami tengerpartos jelenet,hogy döntenie kellett a lánynak hogy kit ment meg.A végén kiderült hogy a lány barátja őrült és végig csak féltékeny volt az exre.
tudom elég értelmetlen de nagyon örülnék neki,ha meglenne a film címe(viszonylag új filmről van szó kb 2017-19)
1-es
köszönöm :DD
engem is érdekelne nem ismerem ezt :D
De most néztem meg a Végtelen útvesztő című filmet, 19es. Nekem nagyon bejött, hasonló téma :)
3as: azt a filmet pont tegnap neztem meg es nekem is nagyon tetszett! 😃
5os:nem, nem az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!