Mondanátok olyan film címeket ami nem annyira ismert, de szerintetek iszonyatosan jó filmek?
Figyelt kérdés
Sajnos vannak elfelejtett filmek amik nagyon jók, és valamiért nem nagyon játssza a TV és nem nagyon ismerik az emberek. Ha tudtok ilyen filmeket akkor írjatok már párat.
Itt egy régi kedvenc de túl sokan nem ismerik de nagyon jó film. Judgment Night 1993 (Az ítélet éjszakáj)
2019. máj. 1. 08:34
1/8 anonim válasza:
Nem szoktam TV-t nézni, így nem tudom, hogy adják-e benne, de Játsz/ma szerintem nagyon jó film.
2/8 anonim válasza:
Minden héten háború
Viharzóna
Atomcsapda
K-Pax
3/8 anonim válasza:
Talán videotékában megtalálod őket:
Doktor Zsivágó. A legszebb szerelmes film - kétrészes, van benne sok minden, nem csak szerelem, de nekem mégis ez a kedvenc szerelmes filmem.
Szindbád - magyar film
A tanú - magyar film
A kaktusz virága - Ingrid Bergmannal, nagyon humoros
Elfújta a szél - amerikai
Krisztina királynő - Greta Garbóval
5/8 A kérdező kommentje:
Hülyék paradicsoma. Eszméletlen jó film és soha nem mutassa TV.
2019. máj. 2. 18:32
6/8 Synesztro válasza:
Boeing, boeing. Még talán nem is színes, nagyon régi, én évek óta kajtatom, eszméletlen jó vígjáték, kiskoromban láttam utoljára. Egy pasit meglátogat a haverja, mikor az 3 léiutaskísérőnek csapja a szelet, mivel mindig másik van itthon. De pont akkor hazaér mind3 ezek meg egy lakáson belül próbálják elkerülni a katasztrófát. IMÁDTAM:D
7/8 A kérdező kommentje:
Egyik filmes oldalon fent van a Boeing, boeing.
2019. máj. 3. 14:18
8/8 A kérdező kommentje:
Ja, és színes és HD-ba is fent van.
2019. máj. 3. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!