Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Dr. Csont-bancsak nekem tünt fel?

Anna0728 kérdése:

Dr. Csont-bancsak nekem tünt fel?

Figyelt kérdés
Van a harmadik évad. Abban egy ideig azona szálon fut a cselekmény hogy Angela férjét keresik.A máasodik évadban is végén már majdnem összeházasodtak, csak kiderült hogy Angelának van férje. DE! Most a 3. évad 11.részében Hoganse (nem tudom hogyírják sorry) Azon agyal, hogy kérje meg Angela kezét.És több helyen is így van feltéve. Ezt csak én nem értettem? Vagy rosszul van megvágva? Rosszul van mindenhova feltéve?

2019. ápr. 29. 19:31
 1/5 A kérdező kommentje:
Helyesírásért bocsi, csak sietve írtam.
2019. ápr. 29. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Hodgins. nem lehet hogy összekeverted az évadokat amúgy?
2019. ápr. 29. 19:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem, megis néztem. 2 helyen is így van fent, éseddiga Boothos és Brennenes száll is szépen alakult szóval nem értem :/
2019. ápr. 29. 20:00
 4/5 anonim válasza:
Igen, ez nekem is feltűnt, amikor néztem. Én se értettem, hogy most akkor mi van. Főleg, amikor a 3. évadban Angela nemet mond neki. Csak néztem.
2019. júl. 12. 15:04
 5/5 anonim válasza:
Szóval, szakított Angela és Hodgins miután megtalálták Angela férjét. A 3. évadban újra összejönnek majd de megint szakítanak. És végül ha jól emlékszem az 5. évadban házasodnak össze. Booth és Bones pedig a 6. évad 22. részében fekszenek le először:)
2020. ápr. 4. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!