Miért nincs szünet a 2-4 órás mozifilmek esetén?
Nagyon zavaró, amikor 1,5 óra után elkezdenek egymás után kimenni a nézők mosdóba! Egy rossz szót sem lehet szólni, hogy ne mászkáljanak, hiszen nincs szünet, amihez igazodhatnának. :-(
Pl.: Bosszúállók: Végjáték, ami háromórás film + reklámok + előzetesek, összejön közel négy órára. :-o Literes üdítők, nasik... Ráadásul, sokan hosszasan állnak előtte sorban a jegypénztárnál, a büfénél, majd a beléptetésnél. Egyesek ekkor nem mennek mosdóba még, így tartogatják a film közepére... :-(
Ha gyerekkel megy az ember, akkor azt kikíséri a mosdóba, evvel növelve a mászkálók létszámát. :-(
Visszaérkezve, pedig sötétben keresgélik a helyüket. :-(
Miért nem lehet szünet a 2 óránál hosszabb filmek esetén??????????????
Valóban kevés a mosdó helység a mozikban. Hatalmas sorok állnak és nem elég 30 perccel előbb érkezni, ha vizelni is kell.
Ezek a gondok érthetőek.
Igen, zavaró, ha valaki kimegy / bejön. Ellenben tolerálható.
Segít, ha valaki elmegy otthon is mosdóba. Ám valaki messze lakik, én pl 3.5 órát utazok egy mozi miatt. Plusz a 3 órás film, plusz a várakozás, 7-8 órát nem tudom visszatartani.
Lurdyban nagyon alul tervezett a mosdók száma!
Reklám a film elején. Na ez meg extra undor! Ha azt írják, 21:00 kor kezd a film, akkor ne legyen 21:00:01 kor még reklám. Legyen előtte.
Ez már fogyasztó védelmi kérdés.
Úgyhogy maradhat a kalóz változatoknál, aki otthon kényelmesebbem tud mozizni. A többi meg alkalmazkodjon :)
Egy kisgyerektől, vagy egy prosztata megnagyobbodotttól, egy állapotostóo nem várható el 3 óra vizelet tartás. De az sem várható el, hogy kitiltsák őket a moziból.
Most képzeld el, hogy azt a filmet amit úgy vártál megzavarja egy szünet. Én se mennék olyan moziba ahol szünetek vannak.
Megnéztem a Végjátékot és nagyon ideges lettem volna ha pl leállítják a filmet Nat halálánál.
Aki meg nem bírja ki így járt. Elmehet a szélén vagy megvarja azt a jelenetet ami csak hülyeség és akkor zavar meg.
Arábiai Lawrence ellenpélda. Ott kifejezetten rendező rakott be szünetet.
Ad2 színházba gondolom nem jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!