Mozikban a jegyellenőrök megszokták nézni a táskákat?
Figyelt kérdés
Moziba mennénk a Bosszúállókat megnézni és kajára nem költenék nagyon.. Otthon popcorn rakok a mikróba, és azt viszem be a terembe majd.. A táskát leszokták ellenőrizni vagy megmotoznak? És ha teremben rajta kaphatnak-e? Valaki már csinálta így?2019. ápr. 26. 20:51
1/4 anonim válasza:
Valai csinálta e így?
Nem, csak minden 3. ember :D
Egyébként nem csinálnak belőle nagyobb ügyet.
2/4 anonim válasza:
Megmotozni???? Szerinted rendőrök ellenőrzik le a mozijegyet?
3/4 anonim válasza:
Én műanyag edényben viszem be. Az nem zajong annyit és vissza csukható.
Magyar vagyok én is: Csóróként ott spórolok, ahol tudok.
4/4 anonim válasza:
Általában nem szokták megnézni, de pont most a Bosszúállóknál, amikor én mentem, végignézték a táskákat. De épp csak pelepillantottak, aztán engedtek is tovább. Véletlenül nálam is épp volt egy doboz keksz és egy üveg víz, amit nem is a mozi miatt vittem, de nem szóltak miatta. Szerintem inkább azt nézik, hogy ne legyen senkinél jó minőségű kamera, amivel felveheti a filmet. Ez egyébként a budapesti Sugár Moziban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!