Látta már valaki a Végjátékot? Hogy tetszett? Mi történik benne?
Spoilereket is írhattok(akár priviben is), mert nem fogom moziban megnézni.
Köszönöm
Nekem nagyon tetszett, de szerintem csak az tudja értékelni, aki ismeri és szereti ezt az univerzumot.
A történet nagy része karakter dráma, szóval ha valaki arra számít, hogy 3 órán át püfölik egymást a szereplők, akkor csalódni fog. Nem értem miért mindenki arra kíváncsi, hogy ki hal meg. Nem mindegy? Ez így is- úgy is egy nagy lezárás. A Végtelen Kövek 10 évig épülő, 22 részes története ezzel befejeződik és mint az sejthető ez több szereplő végső búcsúját is jelenti. Igazából, a veszteségek nem ebben a filmben kezdődnek, inkább csak itt válnak véglegesekké. A Végjáték végső állása már visszavonhatatlanul állandósul.
Szerintem nem volt jó.
Az Infinity war nagyon tetszett, ez tele volt logikai buktatókkal, és a karakterfejlődéseket is elcseszték.
És gyáva volt a Marvel, hogy nem mertek további halálokat is megjátszani.
Nem volt rossz, de nem tetszett. Ja, és kiszámítható volt nagyon.
Nem értem miért nem hozták vissza Tonyt.
Tudták időutazni és a kesztyű is náluk volt.
Ehelyett ott keseregtek.
Nekem bejött, bár a Végtelen Háború jobban tetszett. Abból a szempontból legalábbis, hogy alapvetően jól érezni akartam inkább magam egy ilyen filmen, az Endgame az drámaibb volt. Jó volt ettől nagyon, csak más mint a megszokott "mindig győznek a hősök" típusú filmek.
Sajnáltam Tony-t, de talán mégjobban Thor-t. Nagyon leépült a karakter, amit megértek, és úgy mondom, hogy egy szükséges rossz volt több szempontból is, például így komolyabb hatást keltett az, hogy Thanos mit tett. Vagy, hogy a végén Thor-t kb majdnem megöli Thanos, így a félelmetesebb, gonoszabb oldala jobban érződött Thanos-on. Ha viszont nem viszik tovább Thor karakterét, akkor nála gáz volt mint lezárás.
Ezzel szemben például Captain Marvel meg túlságosan erősre csinálták, kb egyedül le tudta volna verni Thanos-t ha a többiek megzavarják.
Az erőviszonyokat picit elrontották, Hulk sem nagyon tudta az erejét megmutatni és revansot venni, ahogy igazán Thor sem. Ha már lezárás, ezt vártam volna a filmtől.
Még ezzel együtt is nagyon bejött, nagyjából úgy tudnám rangsorolni, hogy:
1. Infinity War
2. Endgame
3. Civil War
4. Thor: Ragnarök
5. Galaxis Őrzői 1-2, Vasember 1-3, többi Marvel film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!