Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Javasolnál olyan misztikus...

Javasolnál olyan misztikus fantasy filmet, ami nem az öldöklésről szól?

Figyelt kérdés
Horror nem érdekel.
2019. ápr. 21. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei.

Fallen (angyalos)

Beautiful creatures (boszis)

Melyik természetfeletti lény érdekelne jobban? Hány éves vagy, L/F? Ez alapján is könnyebb javasolni. :)

2019. ápr. 21. 14:11
 2/9 A kérdező kommentje:

34 éves férfi vagyok.

Ne legyen gyerekes és romantikus.

2019. ápr. 21. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:

37 éves férfi vagyok. Nem mintha bármi köze lenne ennek a ténynek a kérdéshez, de hátha segít a kérdezőnek :)

Kedvenc fantasy/misztikus filmjeimből jó sokat kizár az, hogy mindenféle romantikától és esetleges gyerekesnek vélhető történettől írtózik a kérdező.

Így kiesik a Liza, a Chihiro, de még a Man from Earth is, hiszen abban is van romantikus száll - hiába nem az a fő száll. Kiesik továbbá a The Green Mile, a Nappali őrjárat / Éjjeli őrjárat, hiszen abban is megjelenik a nemek közötti vonzalom, mint mozgató erő. Kiesik a Lost Room mini-sorozat, hiába az egyik legjobb fantasy, amit valaha láttam, de abban is van romantika. Az angyalok városa, Nyisd kis a szemed már a borítója alapján is kizárt. Dark City, Minority Report, Europa Report, Cypher, One point O kiesik, A Scanner Darkly, Ex Machina, mert van benne emberölés.

De még az Arrival-ba is hallnak meg emberek. Más világ / Hatodik érzék - egyenesen kizárt (spoiler alert: abban halottakat látnak).

2019. ápr. 22. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
A "halnak" az egy L.
2019. ápr. 22. 08:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Azért köszi, hogy leírtad!

Azt hiszem érdemes lesz utánananézni ezeknek.

Úgy értettem, hogy ne legyen végletes egyik téren sem. Unom azt, hogy manapság az akció egyet jelent a vég nélküli gyilkolással,a misztérium pedig a horrorral.

2019. ápr. 22. 11:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Inkább magyarul kérek címeket, mert így nem találom.
2019. ápr. 22. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
port.hu és imdb.com angol, eredeti és magyar címeket is elfogad a keresőiben. Ha utána akarok járni egy filmnek ezeket az oldalakat szoktam használni.
2019. ápr. 22. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Így könnyebb lesz megtalálni ezeket:

Man from Earth / Az őslakó [link] [link]

The Green Mile / Stephen King: Halálsoron [link] [link]

Nappali Őrség (Dnyevnoj Dozor, Дневной дозор) [link] Éjszakai Őrség (oroszul: Ночной дозор, Nocsnoj Dozor) [link] Plusz: Alkonyi Őrség (Szumerecsnüj Dozor, Сумеречный дозор), Utolsó Őrség (Poszlednyij Dozor, Последний дозор)

Lost Room / Az elveszett szoba [link] [link]

City of Angels / Angyalok városa [link] [link]

Abre los ojos (1997) / Nyisd kis a szemed [link] [link]

Dark City [link] [link]

Minority Report / Különvélemény [link] [link]

Europa Report / Az Európa-rejtély [link] [link]

Cypher [link] [link]

One point O / Paranoia 1.0 [link] [link]

A Scanner Darkly / Kamera által homályosan [link] [link]

Ex Machina [link] [link]

Arrival / Érkezés [link] [link]

The Others / Más világ [link] [link]

The Sixth Sense / Hatodik érzék [link] [link]

2019. ápr. 22. 13:42
 9/9 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm!
2019. ápr. 22. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!