Bent maradhatunk a film végéig vagy kikuldenek minket a teremből? (mozi)
Ugye majd vetítik a Végjátékot és minden Marvel film végén szokott lenni egy kis jelenet de a moziban már a film "végénél" (amikor már csak a stábot írjak le stb) feloltodik a villany és mennek ki az emberek.
Mi bent maradhatunk vagy ki fognak küldeni?
Az egész filmért fizetsz. Nem küldhet ki amíg nincsen vége.
Egyébként a lámpákat fel sem kapcsolhatnák addig amíg nem ér a végére a film.
Már nem egyszer kellet rájuk szólnom, hogy kapcsolják már le, mert valaki megnézné a végét is.
Marvel film. Tudják, hogy a közönség 90% bent fog maradni, hogy megnézze a stáblistás jelenetet.
Szóval, nem. Nem fognak kiküldeni.
Kedves utolsó, szerencsére nincs igazad, úgyhogy igenis van értelme bent maradni.
És nem, nem fogják kiküldeni a nézőt a teremből. Ha takarítani akarnak, akkor azt úgy is meg tudják tenni, hogy vannak még bent mások is. Én pl minden filmet végig szoktam várni, nem csak a marvel filmeket.
Tudod honnan lehet felismerni, hogy ki a marvel rajongó? 3 fázis van:
1. Aki csak beült a filmre:amint meglátja a stáblistát elhagyja a mozitermet
2. Aki látott már marvel filmet: megvárja az első stáblistás jelenetet majd kimegy
3. Az igazán marvel rajongó: végigüli a stáblistát addig míg meg nem jelenik a szeme előtt a marvel logó.
Nem küldenek ki. A legtöbb ember végigüli legalábbis a marveles és DCs filmeknél.
De ti 100%ra tudjátok hogy stablistas jelenet nem lesz? Mert a harmadik szakasz vége a Pókember Idegenben lesz.
Itt meg szerintem lehet valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!