Miért mondják, hogy a The walking dead a 6. évad után rossz?
9 évadot is befejeztem. Én szerettem. Ami igaz, hogy a zombik a 6. után háttérbe kerültek mintha már semmi lenne. És nagyobb szerepet kapott az ember egymás ellen. Meg , hogy nagy szerepe jutott a különböző javaknak.
Véleményetek érdekel. Kifejtős.
Biztos neked lesz igazad aki egy 4 hónapos walking deades kérdésre válaszol annak ellenére, hogy annyira szarnak tartja :D
Na ilyen egy vérbeli divathater akiről már írtam kedves kérdező.
Véletlenül sen fel dobta a kérdést a gyakori,és éltem a szabad akaratommal ,hogy megnézzem mik vannak itt.
A kérdésre még véletlenül sem akartam válaszolni,csak megláttam az undorító "divat fikázás" szót,és ide kontárkodtam.
Valaójában tényleg egy divat ember vagyok,aki ebben éli ki a vágyát. Amúgy meg imádom a TWDt,zseniális hogy a Barátokközt amerikai zombis változatát is adják. Hát nem fura,hogy egyesek nem értik miről is szól ez a lelki világmegváltó dimenzionális sorozat.
Wow,hihetetlen,hogy minden egyes kommenteddel egyre jobban engem igazolsz.
De legyen is elég ennyi,mert tudom,hogy kb a falnak beszélve értelmesebb vita folyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!