Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért mondják, hogy a The...

Miért mondják, hogy a The walking dead a 6. évad után rossz?

Figyelt kérdés

9 évadot is befejeztem. Én szerettem. Ami igaz, hogy a zombik a 6. után háttérbe kerültek mintha már semmi lenne. És nagyobb szerepet kapott az ember egymás ellen. Meg , hogy nagy szerepe jutott a különböző javaknak.

Véleményetek érdekel. Kifejtős.

2019. ápr. 20. 17:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

Biztos neked lesz igazad aki egy 4 hónapos walking deades kérdésre válaszol annak ellenére, hogy annyira szarnak tartja :D

Na ilyen egy vérbeli divathater akiről már írtam kedves kérdező.

2019. aug. 10. 08:46
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

Véletlenül sen fel dobta a kérdést a gyakori,és éltem a szabad akaratommal ,hogy megnézzem mik vannak itt.

A kérdésre még véletlenül sem akartam válaszolni,csak megláttam az undorító "divat fikázás" szót,és ide kontárkodtam.

Valaójában tényleg egy divat ember vagyok,aki ebben éli ki a vágyát. Amúgy meg imádom a TWDt,zseniális hogy a Barátokközt amerikai zombis változatát is adják. Hát nem fura,hogy egyesek nem értik miről is szól ez a lelki világmegváltó dimenzionális sorozat.

2019. aug. 10. 11:02
 13/15 anonim ***** válasza:
33%

Wow,hihetetlen,hogy minden egyes kommenteddel egyre jobban engem igazolsz.

De legyen is elég ennyi,mert tudom,hogy kb a falnak beszélve értelmesebb vita folyna.

2019. aug. 10. 11:51
 14/15 anonim ***** válasza:
En is így gondolom
2019. aug. 10. 13:31
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
Néger raszta királyfi egy színházban meg idomított tigrincs! Na ne már ! Persze zombik sincsenek de az ilyen és ehez hasonló dolgok már nagyon hülyegyerek kategória.Szerintem a világ legjobb sorozata volt.
2019. aug. 20. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!