Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harley Quinn-t hogy engedhetik...

Harley Quinn-t hogy engedhetik emberek közé? Saját műsort is kap?

Figyelt kérdés

A Batman és Harley Quinn című animációs filmben a stáblista után van egy jelenet, ahol Harleyt láthatjuk a saját showját vezetni, a Kérdezze Dr. Quinzelt!

Csak én nem értem? Harley egy őrült bűnöző, aki Joker barátnője és segédje volt, csomó bűntényben vett részt, erre segít Batman-nek, és minden vádtól eltekintenek? Az Öngyilkos Osztagban is segített megfékezni Varázslónőt, mégis visszakerült a dutyiba.

2019. ápr. 20. 11:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Pont a média emberei ne lennének képesek bármire pénzért?
2019. ápr. 20. 11:26
 2/3 BruceStark ***** válasza:
2019. ápr. 20. 12:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Jó, de itt Joker vendég, kezeltként kerül ide, gondolom a pasi mellette az ápolója. Harley viszont műsort kap, gondolom érzed a különbséget. Mert oké, már rég feladta a bűnöző életét, amikor elkezdett egy bárban felszolgálni éjszaka, de senki sem mondta, hogy ezt Harley Quinnként teszi. Viszont az, hogy az akciójuk után Harleen Quinzelként tért vissza, az fura.

Bár én a filmes karakterét jobban szeretem.

2019. ápr. 20. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!