Sok embertől hallom hogy a bizonyos Trónok harca mennyire jó és élvezetes sorozat. Egy részt sem láttam belelőle, megéri elkezdeni ugyancsak?
Én másodszorra álltam neki, mire megtudtam nézni. Viszont a második alkalommal imádtam minden részét.
Azt tudni kell, hogy az első pár rész talán unalmasabb, de ki kell várni. Beindul és nagyon jó lesz :)
"Megtévesztő a címe, nem sok harc van benne"
Az ugye megvan, hogy az eredeti címe Game of Thrones, vagyis szó nincs benne harcról :"D
Amúgy meg ha számodra csak az a harc, amiben erőszak és vér van, akkor eléggé beszűkült látókörű vagy.
A trónok harca a hatalmi HARCOKról szól. Lényegében egy középkori politikai thriller, megfűszerezve némi erőszakkal, káromkodással, és explicit szexjelenetekkel.
Első évad unalmasabb, de utána eszméletlenül beindul
Lesznek benne vicces jelenetek, de egészen vérfagyasztók is
Megéri megnézni!
Én kétszer többszőr is elkezdtem nézni, de az 1. részt sem néztem végig, gondolván, hogy csak szex meg, vér van benne.
Aztán rászántam magam, hogy legalább megnézzek 1-2 részt, és azóta is nézem :D
Szerintem nézd végig az 1. évadot, akkor is ha az elején úgy érzed hogy nem tetszik. Nekem sok sorozatnál volt olyan, hogy azt hittem nem tetszene, aztán évekkel késöbb megnéztem belőle az első évadot és nagy kedvencem lett.
Utolsó vagyok.
Az első mondatot elírtam.
Kétszer, de lehet, hogy többször is*
Ha ti csak a pucérkodásra meg az erődzakra tuttok felfigyelni akkor gratulálok, egyébként ez a kettő is fontos része a Trónok Harcának, bemutatja milyen is lehetett a sötét középkor
Némelyik szereplőnek meg egyenesen az a szerepe, hogy utáld, a legtöbb színészi játék fantasztikus
Ez egy rendkívül izgalmas sorozat ha a mögöttes tartalmakat és a szereplők jellemét is tudod értelmezni nem csak azt, hogy éppen meztelenek-e vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!