Hogyan kerüljem el holnaptól a Trónok Harca szpojlereket?
Figyelt kérdés
én az első részt majd csak jövő hét második felében nézem, hogy ne legyen annyira elnyújtva, de nyilván a csapból is ez fog folyni, élő szóban nem fenyeget veszély mert nem tartom a kapcsolatot senkivel, de videókban híroldalakon facebookon biztos lesznek2019. ápr. 13. 20:55
12/19 A kérdező kommentje:
de fentebb írtam h semmi ilyet nem fogok megnyitni te foséletű
2019. ápr. 14. 23:03
13/19 anonim 

válasza:

van itt privi is, te foreveralone
14/19 A kérdező kommentje:
tudom, de azt se:D
2019. ápr. 14. 23:42
15/19 anonim 

válasza:

Ha egész nap a szobában ülsz, anyádék ellátnak kajával (akik nem nézik a trónok harcát) és csak wcre mozdulsz ki, akkor minek kérdezel ilyet.
Más ember jár iskolába, dolgozni, boltba, néha találkozik ismerősökkel, úgy nehéz.
16/19 anonim 

válasza:

Ne nyiss meg semmilyen GOT tartalmat, se kep, se cikk, semmi.
En egy oraval a 3 oras premier utan neztem, de mar az ismeroseim 90%anak volt fent valami spoiler a social median, kicsit forrt az agyvizem
17/19 A kérdező kommentje:
na most kezdtem el tölteni, eddig elkerültem mindent, már bepróbálkozott a rosszakaróm egy privivel de persze csak akkor nyitom meg ha megnéztem
2019. ápr. 15. 21:13
18/19 A kérdező kommentje:
2019. ápr. 15. 21:43
19/19 anonim 

válasza:

egy egszerű bővítmény a chromehoz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!