Mit szóltok hozzá hogy Lucifer visszatért? Az Odaát Supernatural cimü sorozat filmben
Figyelt kérdés
Én őszintén szólva örülök neki hogy ismét van egy fő gonosz aki ellen lehet harcolni és most már biztos befog keményiteni hogy ne öljék meg még egyszer.2019. ápr. 12. 14:49
1/7 anonim válasza:
Oké, visszatért. És endrebával mivan? Kiirták a sorozatbol az egyik tartópillért...
2/7 anonim válasza:
Én már sokallom az évadszámot. Egy ideig nagyon élvezhető sorozat volt, de már kezd el laposodni, ezért hoznak vissza minden halottat.
Ettől függetlenül szeretem Lucifer karakterét, szóval örülök neki! :D
3/7 A kérdező kommentje:
Én is szeretem Lucifer karakterét. Már kezdtem hiányolni. Remélem lesz megint egy jó pár érdekes rész.
2019. ápr. 12. 15:00
4/7 anonim válasza:
Csomószor visszatért már. Már nagyon unalmas lett. Itt az ideje lezárni ezt a sorozatot.
5/7 anonim válasza:
Túl sok időre ő sem tért vissza. Ennek az évadnak mindjárt vége és a 15. lesz az utolsó. Nagyon szeretem egyébként, ezen a sorozaton nőttem fel, de már így is sokkal tovább húzták, mint kellett volna.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát igen ez igaz.
2019. ápr. 12. 15:41
7/7 anonim válasza:
Bírom Lucifert, de örülök, hogy vége a sorozatnak.
Van pár elég elcsépelt, visszatérő húzásuk, amik nem tettek jót a sorozatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!