Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek mi voltak a top leborza...

Nektek mi voltak a top leborzasztóbb események a Trónok harcában?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy ti melyik résznél akadtatok ki leginkább, akármi miatt: vagy mert annyira brutális volt, vagy mert annyira felháborító, váratlan, netán ijesztő, gusztustalan, akármi. Tudom hogy rengeteg ilyen dolog volt a sorozatban, érdekelne nálatok mi volt eddig a csúcsok csúcsa, ami mindennél jobban kiverte a biztosítékot, és hogy volt-e olyan ahol azt mondtátok "Én ezt nem nézem tovább". Írhattok többet is ha több olyan is van ami tényleg sokkolt. Kíváncsi vagyok, megköszönöm ha minél többet írtok. :)

2019. ápr. 11. 22:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Eddard lefejezése, Vörös nász, Shireen feláldozása, minden, amit Ramsay tett. Theon kínzásánál sokaltam be, de néztem azért tovább. Hodor.
2019. ápr. 28. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!