Nektek ki a legkevésbé szimpatikus Marvel-hős?
Figyelt kérdés
És miért nem kedvelitek, mi az ami nem szimpatikus benne?#film #Marvel #hős #szuperhős #szimpátia #Bosszúállók #unszimpatikusság #Avengers #Marvel-filmek #Marvel-moziuniverzum
2019. ápr. 7. 22:12
1/9 anonim válasza:
sólyom szem, fekete özvegy értelmetlen karakterek. Semmi szuper erő, mégis mindig életben maradnak. Hülyeség.
Ant-mant erőltetettnek találom. A többi nagyon bejön.
2/9 anonim válasza:
Nekem nincs senki, aki kifejezetten unszimpatikus lenne, de a Dr. Strange film eléggé felfoghatatlan. :D Csinál ezt azt, varázsol, szétfolyik a kép, minden történik összevissza. :D Nem tudtam igazán élvezni. A Galaxis őrzőit éreztem a leginkább fölöslegesnek, de már velük is kibékültem, de nekem nem jött át annyira.
Viszont az első válaszolóval ellentétben és Hangyát kifejezetten kedvelem, Darázzsal együtt. :)
Úgyhogy, ha muszáj választanom, akkor Drax és Nebula talán.
3/9 anonim válasza:
Nekem sincs olyan karakter,aki ellenszenves lenne :D még először nem szerettem az őrzőket és Clintet se. De már egy ideje ők is szimpatikusak, mind :) ha muszály lenne választani, akkor is csak Nebula jutna eszembe. Senki más. Imádom a hősöket, de főleg együtt :) Loki a kedvencem :D és igen, kb ő is hősnek számít ;)
4/9 anonim válasza:
Fekete párduc, Skarlát boszorkány és Sólyom. Nem kifejezetten ellenszenvesek, csak olyan semmilyenek.
6/9 anonim válasza:
Skarlát boszorkány és Vízió, mert iszonyat potenciál van a karakterekben, mégis mind a ketten inkompetensek, csak bénáznak minden helyzetben... Az ilyet utálom, mert igazából Sólyomszem és Fekete özvegy se egy érdekes karakter, de rajtuk legalább látszik, hogy odateszik magukat és mindent beleadnak.
7/9 anonim válasza:
Sólyom.
Mint Sam Wilson bírom, de Sólyomként tök fölösleges sztem
8/9 anonim válasza:
Nekem Marvel kapitány volt unszimpatikus a Végjátékban, bár nem sokat szerepelt benne, és a saját filmjét még nem láttam, szóval nem ítélném el teljesen elsőre...
9/9 Agent_drag válasza:
Én vagyok talán az egyetlen aki nem szereti vasembert. Thor sem a kedvencem de azért (szódával el megy) jobb. Azért nem szeretem Tony Stark karakterét mert szerintem nagyképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!