A Bourne filmek miért jók?
Ez így önmagában lehet hülye kérdés, egyelőre az első 3 részét láttam, de nekem nem jött át, hogy miért mondják annyira jónak. Az első rész tetszett a legjobban, ott még érdekes volt, hogy ki is ő valójában.
De aztán a második és harmadik egy nagy katyvasz. Agyon van vágva az egész, ütik és lövik egymást, mindent túlél, majd kiderül valami a múltból és vége.
Akinek tetszenek a Bourne filmek, írja már le miért.
Akkoriban elég jól mutattak a verekedős jelenetek meg az egész film nagyon rendben van.
Szerintem most se rossz, megállja a helyét.
Viszont nyilván ma már nem igazán tud labdába rúgni.
Az első számú kommentelő elfogult.
Minap néztem meg az első részt, és közel sem egy zseniális film. A nyitány jó, de leül sajnos a film, rejtély effektív nincs is, maxium az ő személyazonossága, de nemkell semmire, azaz semmire számítani. Az, aminek végig gondoljuk, egy profi katona/bérgyilkos. A film 2 óra, ezalatt elég sok az unalmas jelenet, például menj be a szállodába kérd el a számlát, vagy ilyesmik. Ezekkel nem is lenne baj, de maga az összkép a végén nekem csalódás volt. Ami pozitívum. Matt Damon valóban nagyon jó a szerepben, és a mellékszereplők is hozzák az elvártat. Az autós üldözések a mai napig pofásak, de feszültségről nem igazán beszélnék. Az akció is ami van, elég jó, mai napig megállja a helyét. Nálam a Bourne rejtélye egy korrekt kis film, rossznak közelről sem nevezném, de nem is egy ominózis film, a 8 pont pedig kicsit sok szerintem IMDB-n. Mindenesetre folytatni fogom a 2. résszel, mert ugyan elragadtatva nemvoltam, Matt Damont alapób szeretem, és néhol okozott pár kellemes percet a film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!