Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Chiling of Sabrina 2. évad...

Chiling of Sabrina 2. évad magyar felirattal?

Figyelt kérdés
Állítólag már megjelent de én sehol sem találom. Valaki látta már esetleg? Linket tudna küldeni?

2019. ápr. 6. 11:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, chilling of adventures of sabrina a teljes címe.
2019. ápr. 6. 11:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha utánanézel, akkor április 5-én jelent meg az évad, azaz nincs alig 12 órája (az első évad maradék részei, nem második évad). Bármennyire jók is a fordítók, neked nem fognak 8 részt azonnal lefordítani, főleg egy 50-60 perces adásidejű sorozatból. Régen átlag 1 hét volt 1 darab 42 perces epizód fordításának ideje.
2019. ápr. 6. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Magyar felirattal jelent meg Netflixen a 2. évad. Egyébként feliratok(.)info-n fent van az egész évadhoz a felirat, torrent oldalakról pedig le tudod tölteni az évadot. (Pl. rarbg.to stb). Vagy esetleg előfizetsz Netflixre és ott megnézed, az első hónap ingyenes.
2019. ápr. 6. 14:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és gondoltam hogy még nincs az egész lefordítva, de volt már olyan sorozat ahol 24 órán belül volt felirat egy részhez.
2019. ápr. 7. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!