Mit vártok a Trónok Harca befejező évadától?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 4. 22:16
1/12 anonim válasza:
Cersei halálát. Bocs ha spoilereztem.
2/12 anonim válasza:
Hogy spoilereznel ha meg ki se jott az evad?? En egy nagy fordulatot varok es olyan befejezest amire nem szamitanak pl denerys meghal, es mondjuk vmi mellek szereplo jut a tronra, de ugy se ez lesz mert elegge kozonseg kiszolgalo lett ez a sorozat is a vegefele
3/12 anonim válasza:
Semmit. Az előző pár évad óta sajnos már nézhetetelen a sorozat.
4/12 anonim válasza:
vicces Preston Jacobs videókat
lényegében már csak ezért érdemes nézni 3-4 éve
azért az tényleg jó lenne, ha Aryát a magasból lekakilná az egyik sárkány, ahogy csodálkozva felnéz rá (előzetesből jelenet) és így halna meg a karaktere
szóval max ezt várom, de valószínűleg sajnos nem fog megtörténni :(
7/12 anonim válasza:
Hogy tudjak rajta sírni és megdöbbeni.
A 7. évad több ponton is hibázott, ezeket a hibákat remélem tudták orvosolni.
8/12 anonim válasza:
én vhogy egészen furcsa véget képzelek el:
Szerintem Jon vagy Dany meghal vagy lehet mind2 de a sárkányok életben maradnak és elégetik a vastrónt így újra feloszlik a hét királyság. (2 kedvenc szereplőm van Dany és Jon) Nagyon kíváncsian várom, hogy mi lesz a vége
9/12 anonim válasza:
9. Kivéve, hogy a "got haterek" a sorozatot kritizálják és nem azokat, akik szeretik a sorozatot. Az, hogy valakinek nem tetszik a sorozat és kritizálja a logikátlanságait, te pedig ezt személyes támadásnak éled meg sokkal inkább vegán tulajdonság és keresd fel vele kezelőorvosodat, gyógyszerészedet.
10/12 anonim válasza:
Hogy véget érjen George R.R. Martin zseniális könyveinek meggyalázása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!