Goose, a Flerken mekkora eséllyel szállhatna harcba Thanos ellen?
Lehet hogy ő lesz a titkos kulcsfigura akinek esélye lehet a titán ellen?
(A kérdés komoly, mivel nála van a Tesseract, így komoly erővel bír, mégsem számol vele senki, csak a gazdájával, aki viszont mint kiderült nem tud időutazni szóval mégsem lesz döntő tényező.) Én nem lepődnék meg ha ő lenne a sötét ló (akarom mondani sötét macska), ti mit gondoltok erről? mennyi esélye lenne Goosenak thanos ellen?
Mivan? :D Hogy lenne már nála a Tesseract? Az ott van Thanos kezén, mint kő.
Amúgy semmi esélye nem lenne, csak egy mellékfigura. Nincs jelentősége szerintem.
Én ezeket a kérdéseket nem értem. Tényleg senkinek nem eset le, hogy a Marvel kapitány 1995-ben játszódik? (Nekem úgy rémlik még ki is volt írva. De, ha nem akkor is egyértelmű, hogy a 90-es évek, jóval a Bosszúállók és a Vasember előtt. pl. Fury-nak még megvan a szeme!!)
A Tesseract-ot ellopta Loki a Shield-től a Bosszúállók 1-ben, onnan kezdve meg egyértelmű az útja.
Goose meg ha még él, akkor is csak egy háziállat. Semmi esélye Thanos ellen, ugyan úgy, ahogy pl. egy tigrisnek se lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!