Klaus szrepel valamelyik részben a The Legacies sorozatban? Ha igen hányadikban?
Figyelt kérdés
#Vámpírnaplók #boszorkány #természetfeletti #vámpír #hibrid #vérfarkas #Niklaus #fantasy sorozat #A sötétség kora #Hope Michaelson
2019. márc. 31. 00:17
2/8 anonim válasza:
Nem, de még csak az első évad ment le, én biztos vagyok benne, hogy ha csak egy részre is, de benne lesz majd a következőd évadok egyik részében.
3/8 A kérdező kommentje:
Biztos ez? láttam közös giffeket a sorozatból és nem kiskoriakat , ezért kérdem....
2019. márc. 31. 21:52
4/8 anonim válasza:
Biztos, hogy nincs benne Klaus. Akkor azok még a The Originalsból vannak.
5/8 anonim válasza:
Az Originals 5. évadában a “nagy” Hope szerepel, vagyis ugyan az a színésznő, aki a Legaciesban.
6/8 anonim válasza:
Figyelem Spoiler veszély!
Klaus Mikaelson nem szerepel benne! Azért nem mert ő már hallott a Legaciesban! Ő az Originals 3. Évad 13. Részében hal meg Elijah-val együtt. De Hope még az 1. Évad 1. Részében Landonnak említi az apját és mondja, hogy még a halhatatlanok is meg tudnak halni.
7/8 egytitokzatoslány válasza:
Most néztem meg a 3. Évadot a the originalsbol és ott még nem halottak. 5.evadban halnak meg úgy olvastam.
8/8 anonim válasza:
Igen elnézést kérek. Rosszul mondtam. Amikor még ezt írtam nem láttam az Originals-t. Igazad van az 5. Évad 13. Részében hal meg Elijah-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!