Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik film lehet ez?

Melyik film lehet ez?

Figyelt kérdés
Keresek egy nem túl régi filmet. Egy csapat fiatal lett kiválasztva benne, akik valamilyen bunkerben vészelték át az apokalipszist.Ha jól rémlik, különböző akadályokat kellett túlélniük és az egyik során valamilyen vízzel teli tartályból törtek ki. Egyik ismerősöm mutatta az előzetest, de már egyikünk se emlékszik a címére.

2019. márc. 26. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
hát ez érdekes,mert két film is eszembe jut a két jelenet miatt.a kiválasztott fiatalok,az apokalipszis, és a bunker a Sötétség után c.film része,a vízzel teli tartály pedig,a Kingsman 1.részéből ismerős.Megkérdeztem az öcsémet s anélkül hogy tudta volna mit irtam válaszként,Ő is a Kingsman-t mondta...
2019. márc. 26. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, ez vagy a Kingsman 1 vagy az ÚTVESZTŐ trilógia valamelyik része.
2019. márc. 26. 21:56
 3/3 A kérdező kommentje:
A sötétség után lesz az, köszönöm szépen! Tudtam, hogy sem a Kingsman, sem az Útvesztő nem az, mert azokat ismerem, de akkor ez a vizes jelenet lehet bekavart valahonnan. Köszi a gyors válaszokat :)
2019. márc. 26. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!