A The Walking Dead miért feliratosan megy a TV-ben?
#1: Nekem is megfordult a fejemben ez a tipp, de megvártam a 11 órakor kezdődőt is, az is feliratos volt.
#3: Nem tudom régen hogy volt, most az RTL Spikeon ment szinkronosan minden hétfőn.
#4: Vasárnapra nem írja a műsorújság
"FIGYELEM!
Annyiszor írtátok, hogy szivesen megnéznétek eredeti nyelven a The Walking Dead-et, hogy a sors rátok kacsintott: úgy alakult, hogy a ma esti részt erdeti nyelven, magyar felirattal adjuk.
Megértjük, ha sokan csalódottak vagytok, mi is, és sajnáljuk!
Hétről hétre keményen dolgozunk, hogy a rendelkezésünkre álló 6 nap alatt elkészítsük egy epizód szinkronját valamint, hogy az időben adásba is kerüljön (ami sajnos szintén nem annyi idő, mint kiposztolni valamit).
Sajnos jelen esetben a forgalmazó nem biztosította időben a végső magyarhang lekeveréséhez szükséges M&E fájlokat (zene, effektek, háttérzörejek stb.), melyek nélkül élvezhetetlen lenne az epizód.
Elnézéseteket kérjük, de sajnos most nem volt más lehetőségünk, maximum az, hogy 2-3 nappal később adjuk csak le a mai részt, de annak valószínűleg kevésbé örültetek volna. 😞
Szinkronosan március 28-án hajnali 1-kor nézhetitek meg."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!