Telrin kérdése:
Szóval, van ez a sorozat, ha jól tudom, amiben egy férfi old meg különböző bűnügyeket és közben egy egyetemen is tanít, ismerős, melyik sorozat ez?
Figyelt kérdés
Arra is emlékszem, hogy volt egy szőke nő is vele, akit csak ő látott és arra, hogy mániakusan ragaszkodott ahoz, hogy ne változzanak meg a dolgok körülötte (bútorok helye, ilyesmik), és talán az aggyal volt kapcsolatba az is amit tanított.2019. márc. 20. 18:44
1/4 anonim válasza:
Szia nekem így hirtelen a Mentalista ugrott be mert ő is bűnügyeket old meg és a lánya is szőke volt de jobban belegondolva szerintem te a Monk-ra gondolsz.
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok*
Bár lehet én tudom rosszul és egyik sem de remélem beugrott valami
3/4 anonim válasza:
Szerintem amire te gondolsz az az Észlelés c. sorozat.
4/4 A kérdező kommentje:
Megnéztem és az Észlelés című sorozat volt az, amit kerestem, de köszönöm mindkettőtök segítségét!
2019. márc. 21. 06:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!