A gyerekek mindig új szülőket kapnak de mindegyik kipurcan. Mi a film címe?
Sziasztok
.Régen láttam egy filmet
Érdekel ,hogy mi lehet a címe. Vagyis csak félig láttam mivel kicsi voltam és anyukám kikapcsolta a tévét.(köszi anyu )
Szeretném újra megnézni. Kíváncsi vagyok a végére. Tuti nem úgy van ahogy mesélem de ezekre emlékszek.
Szóval arra emlékszek, hogy…
Volt több gyerek is azt hiszem 3 an. Mintha egy baba is lett volna és szerintem ő mesélte el a történetet.
A szülők szerintem meghaltak így többféle rokonhoz is kerültek. Az első mintha valami nagybácsi lett volna valami ijesztő kastélyba lakhatott. De tőle elvették a gyerekeket. A második emlékem hogy egy másik embernél vannak ahol rengeteg a kígyó. De végül az egyik kígyó a gazdája ellen fordul és megöli vagy mi. Sorra halnak ki a rokonok mivel a nagybácsi szerintem magának akarja a gyerekeket.
Éjszaka vetítették ugye a filmet a tévében. Még olyan 10 éve lehetett.
Szerintem ennyire emlékszek, ha valakinek van tippje vagy valami hasonló várom a válaszokat. Köszönöm. Olyan 10 év után megtudnám a végét
A három gyereknél nekem is beugrott a film de meg előztek.
Egyébként jól emlékeztél a dolgokra így 10 év távlatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!