Harry Potter gyűjthető panini kártyákról vélemény?
Személy szerint nagyon megörültem nekik amikor észrevettem a lottózó polcán a kártyákat és a gyűjtőfüzetet. Kibontottak, a kártyák is nagyon szépek, jól kidolgozottak, azonban az összeállítás szerintem nagyon gyér lett.
Főszereplők maradtak ki, akikről egyetlen kártyalap sincs - Sirius (azt ne számítsuk amikor a dementor csókot készül kapni mert nem is látszik rajta), Molly és Arthur, Lily és James - részemről hiányzik belőle Sipor is, Hisztis Mirtill és Cedric meg Féregfark de még Hagridról sincs benne egy épkézláb kép míg Luciusról és Ampókról igen... míg Doloresről 3 db is van, még Tonksról is kettő... illetve a kis kék fordról is van kettő kép ahogyan kergeti a vonatot. Így utólag elég nagy csalódás, egész biztos nem olyan ember készítette, aki ismeri és szereti a Harry Pottert, csak odaültettek valakit egy számítógép elé, hogy vágjon ki minden filmből random jeleneteket, meg egy pár filmhez készült fotózás közbeni képet-plakátfotókat.
Ti hogyan gondoljátok?
Szia!
Köszi a válaszod :)
Én még az első szériát szedtem össze, szerintem a WTH a második, de ezek szerint az sem lett jobb :(
Az első miatt én abba már bele sem kezdtem, nagy csalódás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!