Ti mégis kit látnátok szívesen a vastrónon és miért?
Varys, Tyrion.
Furfangosak, ertenek a politikai intrikakhoz, de kozben megis a “jo” oldalon allnak es nem szalltak el a hatalomvagytol
Több verziót is el tudok képzelni.
Daenerys
Az első pár évadhoz és a könyvekhez képest utálatosabb lett, de szerintem ha vannak mellette olyanok, akik kordában tartják (Varys, Tyrion, Jorah), akkor jól uralkodhat. Bár szerintem ő inkább az emberekhez ért, az ő inspirálásukhoz. Daario megmondta, hogy Dany inkább hódító, amiben valószínűelg igaza is van, de szerintem a megfelelő támogatással elbírna a Vastrónnal.
Sansa
Abszolút kinőtt a riadt kislány szerepből, és érett politikus lett. A Stark-ok közül ő értett leginkább a hatalmasak játszmájához, és így is megmaradt egy jóhiszemű karakternek.
Varys
Biztos lennének nemesi házak, akik kétkedve fogadnák az alacsony származása miatt, de ő az egyetlen, aki felfogta a lényeget: a nép számít. A nép pedig támogatni fog egy olyan embert, aki az ő érdekeiket nézi.
Gendry
Jó ideig mellőzve lett, talán okkal. Viszont, ha Robert ágán keresünk örököst, akkor ő marad, és bár nem tudunk róla annyit, mint a már említett háromról, nem tűnik rossz választásnak. Nem ért a politikához, ez igaz, de önfeláldozó és kész áldozatot hozni.
Ők négyen már csak azért se lennének rosszak, mert egyiküknek sincsenek ellenségei, a Lannister-házon (Cersei-n) kívül.
Tanácsadónak viszont Tyrion-t, Davos-t és Missandei-t szeretném látni, és persze Varys-t, ha nem ő ül majd a trónon.
Az éj királyt.
Egész westeros hataloméhes, becstelen pszichopatákból áll. Megérett a pusztulásra.
Az élők közül pedig Tyrion-t
Hát én Havas Uraságot :)
De nem teljes mértékben mert picit drukkolok az Éj Királynak is
Tehát kit szeretnék diktátornak?
Oooo senkit. Pont a hatalom elleni harc a lényege a got világnak. Ha béke lenne, nem lenne tovább mit mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!