Hogyan adhat a miskolci Cinema City március 6-án este 8-tól egy filmet aminek a hivatalos premierje március 7. , és egyik másik mozi sem adja?
Mindig van premier előtti vetítés az ilyen nagyobb blockbustereknél. Nem tudom, hogy nem vetted észre.
Amúgy nem csak Miskolcon megy. Az Aréna Plázában ma lesz vagy 6 vetítés még. A többi mozit meg már nem tudom megnézni, mert már elkezdődtek a vetítések 8 körül.
És tényleg, az Arénában van egy csomó még ma... Bevallom nem mindet néztem végig, de két másikat megnéztem (az egyik a Duna pláza volt ami fővárosi szóval elég komoly) a másik meg valamelyik vidéki és egyiknél sem volt ma műsoron.
Amúgy ennek akkor mi értelme? Az egy dolog hogy a sajtónak meg valami nyereményjáték nyerteseknek tartanak 1-1 zártkörű vetítést 1 nappal hamarabb, de ha rendes műsor szerint van már 10 vetítés előző nap, akkor a premier március 6. és nem 7., akkor miért 7. van megadva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!