Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ők is olyanok, csak a photosho...

Ők is olyanok, csak a photoshop miatt nem?

Figyelt kérdés

Nem értem.

A sztárokon nincs pattanás,nem karikás a szemük v ilyesmi?

Ha lemegyek a strandra minden 4. lánynak pattanásos a háta!

A filmekben kiretusálják?

Valójábn nekik is ilyen a bőrük?:D

2010. júl. 2. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A sztárokat idealizálni kell. Tehát a képeket biztos retusálják, a filmeket nem tudom, hogy fel tudják-e javítani. De sminkkel bármit el lehet takarni, a pattanásos hátat is. És ha éppen minden cicoma nélkül kapják le őket néha még csúnyábbak, mint a lányok, akiket látsz.
2010. júl. 2. 17:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ki, lehet hogy sok pénz van arra hogy ne legyen ilyen, lehet hogy egyszerűen púderezik de nem értek hozzá fiú vagyok..: D
2010. júl. 2. 17:26
 3/10 A kérdező kommentje:

jah értem.

fiú létedre legalább gondoltál a púderre :D;)

2010. júl. 2. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
; ) segítek ha tudok :D amúgy nagy photoshoppos vagyok videót nem tudom lehet e retusálni
2010. júl. 2. 17:36
 5/10 anonim ***** válasza:
[link] csak érdekességnek :)
2010. júl. 2. 17:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Woow . aztaa anyááám o.O :D

utcsóóó ez durvaa :)

2010. júl. 2. 17:56
 7/10 clint ***** válasza:

nemtudom miért mondják mindig ezt.

Én a strandon látok gyönyörü és pattanás meg ránc nélküli lányokat is. Nem is keveset. Bár én erdélyben élek.

Sztem a sztároknak is szép a bőrük nem lehet azt mondani, hogy csak mert reflektorfényben vannak biztos kamu a szépségük... Bár vannak kivételek. De egy sztár kozmetikusa, nem egy utcasarki kozmetikus, sztem ha pattanásos lenne a háta pl Salma Hayeknek, biztos el tudná tüntetni:) és nem photoshoppal. A ráncok meg az öregség jelei, azért egy 50 éves sztárt nem lehet összehasonlítani egy 20 éves csajjal a strandon, bármennyire sztár.

8/10 A kérdező kommentje:
Főleg a 6.kép a férfi orra xD
 9/10 A kérdező kommentje:
17:56 a hátat csak példaként hoztam fel :)
2010. júl. 2. 18:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is láttam már előző vagyok a PS-es gyerek de ott is sok azért a smink .. az látszik rajta bár 16 évesen nekem egy pattanásom nincs és még se sminkelem magam :DD
2010. júl. 2. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!